Безплатен костюм
Единственият сертифициран инструктор в България
Индивидуално отношение

УИНГСЮТ КУРС

Искате да бъдете като птица? Да усетите летенето и да планирате с помощта на собственото си тяло? Или просто сте гледали много клипове на хора, летящи като птици с помощта на уингсют и искате да пробвате по най-сигурния начин?


Предлагаме уникалната възможност да използвате безплатен костюм - т.нар. летяща катерица, т.е. уингсют и да получите индивидуални съвети как да започнете да летите, а не само да падате. Инструкторът ни Константин Ангелов е единственият в България сертифициран за първи полет с уингсют, той има правото и уменията да помогне на желаещите с теорията, подготовката, екипировката. Как се облича костюма, как се качва в самолета и кой е най-добрият изход от него, как безопасно се правят салта и свредели, променя се скоростта и ъгъла на атака, как се реагира, когато нещо се обърка – важно е да сте максимално подготвени, за да може да се забавлявате по време на това екстремно изживяване!

Изисквания

Опит

За да може да летите с костюм, трябва да имате минимум 200 парашутни скока през последните години, като поне 100 от тях да са през последната година или минимум 60 минути свободно падане общо. Преди започване на курса трябва да представите парашутна книжка, застраховка към трети лица и валиден лиценз.

Парашут

Преди курса трябва да имате поне няколко скока в Skydive Sofia и да сте запознат с дропзоната. Парашутът, който се използва, да бъде неелиптичен и с натоварване под 1.3, а ако е под наем – да сте скачал с него поне три пъти преди курса.

Уингсют

Може да използвате собствен уингсют, който е подходящ за първи скок според производителя. Членовете на БСА могат да използват костюмите без да заплащат наем, по време на курса и след него. Може да си спестите купуването на костюм за начинаещи, за да напреднете по-бързо и да летите с по-голям!


Цената 590 лв. - включва:

Теория и наземна подготовка
3 скока с инструктор от 4200 метра
Цялостна екипировка безплатно - уингсют и парашут
Видеозаснемане на скоковете с инструктор
Брифинг преди и дебрифинг след всеки скок

Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies)