USPA drop zone
Full service 7 days a week
Free WiFi

Парашутисти


След като сте завършили AFF курса, можете да продължите да скачате при нас - сами или с други парашутисти. Skydive Sofia е дроп зона, лицензирана от USPA, съответно всички лицензи на USPA се признават при нас, както и лицензи на BPA и БСА.


Имате възможност да наемете екипировка – имаме парашути с размери на купола от 120 до 280. Предлагаме и гащеризони, очила, каски и висотомери, като техният наем е включен в цената на наема на парашута. Членовете на Българската Скайдайвинг Асоциация използват екипировката безплатно.


Нашите професионални скатавачи могат да скатаят и Вашия парашут, ако нямате време между полетите или просто повече Ви се скача, отколкото скатава!

Изисквания

Лиценз

С оглед на безопасността Ви и тази на останалите на зоната, преди да скачате при нас трябва да предоставите своя лиценз и доказателство за последните си направени скокове.
Имате възможност да ни изпратите предварително по мейл сканирано копие на последната страница на парашутната си книжка, лицензът и застраховка за трети лица, ако имате такава, за да може, когато дойдете на зоната, директно да скачате.

Застраховка

Изпратете ни застраховката си по мейл, а ако нямате застраховка, можем да ви съдействаме, като в работен ден подадем данните Ви към застрахователната компания, а на място Вие я заплатите и получите.

Как да подаря скок?

курсове за парашутисти

На нашата дропзона можете да откриете опитни инструктори и коуч, които могат да Ви дадат ценен съвет, да направят скок с Вас или да Ви дадат насоки за управлението на купола. Организираме различни курсове за повишаване нa квалификацията. За актуални и предстоящи курсове, следете нашата страница във facebook.

Цени

Скок от 1200М - 25 лева

Скок от 3000М - 44 лева

Скок от 3500М - 50 лева

Скок от 4200 - 60 лева

Наем и скатаване - 30 лева

Скатаване на парашут - 10 лева

Пакет 10 скока - 580 лв, валиден за месец

Пакет 20 скока - 1120 лв, валиден за 3 месеца

Пакет 50 скока - 2750 лв, валиден за 6 месеца

Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies)