Назад

Update! Без скокове до 12 април 2020

Дата: 13 март 2020
Автор: Skydive SofiaБез паника, но с отговорност - във връзка с обявеното извънредно положение в България и мерките за ограничаване разпространението на коронавирус COVID-19 в страната, бихме искали да уведомим всички клиенти на Skydive Sofia, че скокове с парашут до 12 април 2020 г. няма да се провеждат.

По-добре за всички е да ограничим контактите и да не разчитаме на това, че вирусът няма да издържи на адреналина. В тази сложна за всички ситуация слагаме скоковете на пауза, но не и сбъдването на мечтите и доставянето на радост на най-близките - можете да поръчате подаръчен ваучер през сайта ни и да го платите без да излизате от дома си. Електронният ваучер ще получите на мейла си и можете да го препратите безопасно на приятел, с който не се виждате сега! В периода на извънредно положение, всички закупени ваучери ще бъдат безсрочни - оставяме възможност всеки да прецени кога да полети с нас!

Направените вече резервации могат да бъдат променени по мейл info@skydivesofia.com или на телефон 0888 840842. Подаръчните ваучери, чиито срок изтича, ще бъдат удължавани със същия срок, в които скокове не са провеждани. Моля свържете се с нас, ако имате запитване за конкретен ваучер. Ако по Ваша преценка имате желание да преместите резервиран час, както и досега, имате това право до 24 часа преди скока, а ако искате да го откажете - до 14 дни след закупуване.

Благодарение на графика и организацията на скокове, при нас не се получава струпване на хора, но искаме да направим най-доброто, за да не застрашаваме Вас, Вашите близки, както и нашите инструктори и останал персонал. След изтичане или при по-ранно вдигане на забраната, ние сме на линия да скачаме, като ще уведомим всички своевремнно. Моля бъдете отговорни и Вие - и след преминаване пика на епидемията, няма да бъдат допускани лица, които изглеждат болни, кашлят и/или имат температура.

Бъдете здрави и отговорни към останалите!


Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies)