Най-близо до София
Най-опитните инструктори
Най-професионалното заснемане

Как да направя подарък скок с парашут


Как да подаря скок

Имате възможност да подарите скок и да добавите и видео и снимки за спомен, да изберете по какъв начин да платите и дали искате да получите елекронен ваучер веднага на мейла си или подаръчен сертификат с куриер с безплатна доставка на следващия работен ден!

Не е необходимо сега да избирате кога да скочи Вашият близък или приятел – с номера, който ще получите, той ще може да си избере ден и час, като сертификатът е валиден 9 месеца!
Как да резервирам скок


Във формата за резервация на скок изберете опцията “Подари тандем скок” до иконата с подарък и следвайте стъпките на регистрацията:

1. опция заснемане

Заснемането се извършва с професионална техника от друг парашутист, който скача заедно с тандема, или Премиум - комбинирано и с камера на ръката на инструктора. Можете да разгледате facebook страницата ни, за да видите как изглеждат заснетите материали. Освен, че са доказателство за скока пред невярващите, снимките и видеото са прекрасен спомен за това изживяване.

2. вид ваучер

Изберете типа на подаръчния сертификат. Има вариант за електронен файл, който сами да разпечатате веднага след плащането. Хартиеният ваучер е красиво оформен като картичка - ще го получите от куриер на посочен от Вас адрес до два работни дни, остава само да го надпишете и подарите.

3. начин на Плащане

Оставете ни Вашите контакти, за да Ви изпратим насоки за плащане и последващо потвърждение. Изберете начин да платите подаръка - чрез банков превод, банкомат, easypay, e-pay или paypal. Електронното плащане се отчита веднага, банковият превод може да се отрази на следващия работен ден.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Всеки ваучер има уникален номер, който ще получите на мейла си - автоматично изписан на електронния сертификат или получен допълнително, за да го нанесете на хартиения ваучер, заедно с Вашето пожелание. Готово! Можете да поднесете оригиналния си подарък!

 

Щастливецът, получил подаръка, може да избере кога да скача, като регистрира ваучера чрез номера му на сайта ни. На летището не е необходимо да носи сертификата, а само номера.

Ограничения

Тегло

Лица над 100кг. не могат да скачат, тъй като опасността да се ударят при приземяването е по-голяма, а динамичният удар при отварянето на купола би могъл да им причини болка или дори хематом.

Възраст

Aко сте под 18 години, единият от родителите Ви трябва да дойде с Вас на летището и да подпише декларация, че е съгласен.
Горна граница за възраст няма!

Здраве

Ако страдате от епилепсия, сърдечно-съдови, психически заболявания или сериозни увреждания на опорно-двигателния апарат, е добре да се консултирате с лекар преди да решите да скачате.

Как протича скокът

Цени

350 ЛВ. - ТАНДЕМЕН СКОК
139 ЛВ. - ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
139 ЛВ. - ФОТОЗАСНЕМАНЕ
205 ЛВ. - ВИДЕО И ФОТО ЗАСНЕМАНЕ
70 ЛВ. - HANDYCAM ВИДЕО
245 ЛВ. - ПРЕМИУМ ЗАСНЕМАНЕ


Готовият видео клип и/или снимките се получават на място след скока.

ПОДАРИ СКОК

Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies)