USPA Coаch, AFF, Tandem Ratings
Senior & Master Rigger Course
Ниски Цени

Рейтинг курсове

Skydive Sofia е дроп зона, лицензирана от United States Parachute Association. Всички курсове, които провеждаме, са по правилата на USPA. Работим и по изискванията на British Parachute Association и Българската Скайдайвинг Асоциация.


При нас имате възможност да изградите парашутната си кариера от коуч до изпитващ инструктор. Освен курсовете за придобиване на B, C и D лиценз, можете да получите и рейтинг за тандемен или AFF инструктор.


Освен индивидуални курсове, можете да участвате и в някой от организираните всеки сезон курсове за управление на купола си с цел подобряване на Вашите умения, които са подходящи за всички – от току що завършилите AFF ученици до парашутисти с хиляди скокове, които искат да започнат да скачат с по-малко крило или да започнат swooping.

Ако имате желание да се научите да скатавате не само своя основен парашут, но и запасния и да правите малки поправки по купола или раницата си, или поне да знаете, когато има нещо нередно – за Вас са специализираните ригинг курсове, които провеждаме ежегодно.

Проверете за актуални или предстоящи курсове:

Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies)