Пакетна цена
Скокове всеки ден
4200 м. височина

ЛИЦЕНЗИРАНЕ

Вече сте влюбени в скоковете с парашут - чувството при свободно падане и полета с парашут и знаете, че това е хобито, което искате да практикувате с приятели? Предлагаме Ви пакетна цена от съвсем първия самостоятелен скок до лиценз А, който ще Ви даде право да скачате с други не чак толкова опитни приятели и да се забавлявате във въздуха.


Предлагаме Ви пакетна цена за пътя Ви от курса за начинаещи, по време на който ще се научите да скачате сами, до придобиването на лиценз, който доказва уменията Ви да бъдете безопасни и за тези около Вас и Ви позволява да се гмурнете във възможностите, които скайдайвингът предлага. Важно е да знаете, че след завършване на курса, имате право да скачате сами, но не и с други парашутисти, които не са инструктори. За да скачате с приятели, Ви трябва лиценз “А” според правилата на USPA – Американската парашутна Асоциация, на която ние сме членове. Това е международно признат сертификат, който позволява на притежателя да скача в дропзони по целия свят и с други притежатели на лицензи. В пакета са включени 7-те скока от курса за начинаещи, 13 самостоятелни скока, по време на които да тренирате и 5 скока с коуч с видеозаснемане, за да може да обсъдите и видите как се справяте и на какво да наблегнете. За да придобиете лиценз, трябва да направите минимум 25 скока, да покриете всички задължителни елементи – стабилна позиция по време на свободното падане, да се придвижвате напред и да се раздалечавате максимално бързо от другия парашутист, както и да попълните писмен тест. Силно препоръчваме завършването на курса и последващите скокове да се случи в рамките на 3 месеца, тъй като иначе се губи ефектът от наученото.

ИЗИСКВАНИЯ

Документи

Ще е необхoдима направена предварително застраховка "Обща гражданска отговорност" за парашутизъм, както и декларация за здравословно състояние, която се попълва на място. Парашутизмът не е спорт за хора, тежащи над 100 кг. и по-високи от 1.95 м.

Възраст

Трябва да имате навършени 18 години, а за лица между 16 и 18 години е необходимо писменото съгласие на родителите. Горна граница няма, стига да имате желание и да сте във форма!

Здраве

Не трябва да бъдете под въздействието на алкохол или упойващи вещества. Ако страдате от епилепсия, сърдечно-съдови, психически заболявания или сериозни увреждания на опорно-двигателния апарат, е добре да се консултирате с лекар преди курса.


Цената 4350 лв. включва:

Теория и наземна подготовка
7 скока от курса за начинаещи
5 коуч скока
13 самостоятелни скока от 4200 метра
Видеозаснемане на скоковете с инструктор или коуч
Брифинг и дебрифинг след всеки скок с инструктор или коуч
Цялостна екипировка
Парашутна книжка
Брандирана тениска
USB памет

Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies)