Най-близо до София
Най-опитните инструктори
Най-професионалното заснемане

Тандем скокове

Животът е твърде кратък, за да не скочите с парашут!

Най-вероятно ще искате да повторите, но поне един скок е задължителен! Тандем скокът е най-лесният начин да се запознаете с чувството при свободно падане. Реално Ви трябват единствено желание, хубаво време, спортни обувки и резервация.

След 10 минутно изкачване със самолет "Cessna 206" до височина от 4200м, ще се озовете на ръба на самолета, готови за полет, закачени за Вашия инструктор. Дръжте главата си изправена, усмихнете се на камерамена, скочете и изживейте oколо 60 секунди свободно падане, като достигнете скорост 240 км/ч. Полетът с отворен парашут до земята е около 5 минути, през които можете да си говорите с инструктора и да се наслаждаватe на прекрасната гледка от планини, долини и селца! Тандемните инструктори на Skydive Sofia са професионалисти, те ще свършат работата, от Вас се иска единствено да се насладите на изживяването.

Подобно събитие, което за повечето хора се случва веднъж в живота, трябва да остане в историята! Имате възможност да получите веднага след скока си фотосесия от свободното падане и / или монтиран видеоклип с цялостното изживяване, за да го преживявате отново или да имате доказателство пред невярващите, че наистина сте скочили!

Banner

Цени


ЗА ЕДИНЗА ПРИЯТЕЛИ

Как да резервирам скок


Запазете своето място чрез онлайн резервация, за да сте сигурни, че ще изживеете мечтата си да скочите с парашут от височина 4200 м. с 60 секунди свободно падане. От тук можете да видите как да поръчате и подарък скок с парашут. Следвайте стъпките на регистрацията:

Заснемане

Изберете дали искате само скок или скок с видео и фотозаснемане. Заснемането може да се извърши от друг парашутист, който скача заедно с Вас или от ръката на инструктора, като включва видео и/или снимки. Услугата Премиум включва видео и снимки от оператор, и камера на ръката на инструктора, като получавате монтиран клип с цялото приключение, заснето от две гледни точки.

Дата на скока

Посочете в кой ден и час искате да скочите. Самолетът има шест места, така че трима пасажера с инструктори, без заснемане или с хендикам могат да бъдат в един полет в един и същи час, като скачат един след друг. Тандемен скок с видео/снимки или премиум заснемане има нужда от три места и може да бъдете заедно с приятел по време на полета.

Потвърждение

Оставете ни Вашите контакти, за да Ви изпратим потвърждение след извършване на плащането и инструкции за скока или използване на подаръчния ваучер. Моля проверете статуса за времето, преди да дойдете. Ако се налага да отложим скока, ще променим резервацията за друг ден и час, свободни в графика и удобни за Вас.

Направи
незабравим подарък!


ПОДАРИ СКОК

Какво трябва да знам

Къде се намираме - 30 минути преди резервирания час трябва да сте на летището
Не е необходимо да разпечатвате ваучера си, нужен ви е само неговият номер
Хапнете нещо преди да дойдете – не идвайте гладни, но не и преяли
Алкохолът и упойващите вещества преди скок са забранени. Препиването предишната вечер също не е препоръчително – хубаво е да полеете скока, след като се е случил
Сложете обувки без куки, джапанките и пантофките ще излетят, някои сандали също – добрите стари маратонки ще свършат най-добра работа
Ако времето е студено, ще Ви предоставим ръкавици и гащеризон, който можете да сложите върху собствените Ви дрехи. Ще получите и очила, за да предпазите очите си. Aко носите очила или лещи – няма проблем!
Разликата в температурата горе и долу не е много голяма, дори да е хладно, адреналинът ще Ви топли, тъй че не се навличайте като за -40.
На място ще попълните декларация за извършване на скока и ще получите инструктаж, който ще отнеме 5 минути.

Ограничения


Тегло

Лица над 100кг. не могат да скачат, тъй като опасността да се ударят при приземяването е по-голяма, а динамичният удар при отварянето на купола би могъл да им причини болка или дори хематом.

Възраст

Aко сте под 18 години, единият от родителите Ви трябва да дойде с Вас на летището и да подпише декларация, че е съгласен. Минималната възраст е 12, а между 12 и 16 в зависимост от физическите характеристики на детето. Горна граница за възраст няма!
Горна граница за възраст няма!

Здраве

Ако страдате от епилепсия, сърдечно-съдови, психически заболявания или сериозни увреждания на опорно-двигателния апарат, е добре да се консултирате с лекар преди да решите да скачате.

Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies)